[Amânt] Seminar de pregătire a arbitrilor pentru competiții la orientare sportivă

[Amânt] Seminar de pregătire a arbitrilor pentru competiții la orientare sportivă
06 mart.

[Actualizare] Seminarul este amânat din motivul că a fost recepționat doar o singură cerere de participare. Această moment reflectă pe deplin situația organizării campionatelor naționale și altor evenimente de orientare.

FOS RM vă invită în perioada 13-15 martie 2020 (începând cu orele 16.00 pe 13 martie la Chișinău) la Seminarul de pregătire a arbitrilor pentru organizarea competițiilor la orientare sportivă.

Seminarul va cuprinde secțiunile:

  • Regulile și regulamentele competițiilor de orientare, pregătirea devizului de cheltui
  • Pregătirea tehnico-sportivă. Serviciul de trasare. Inspectarea distanțelor. Principiile de selectare a terenurilor pentru fiecare tip de concurs.
  • Serviciul secretariat, comisia de validare, documente și rapoarte
  • Cronometarea, tehnologiile informaționale
  • întrebări generale de organizare a competițiilor. Colegiul de arbitri. Brigăzile de arbitru. Interacțiunea dintre bricăzile de arbitru.
  • Analiza post-competițională

Lectorii seminarului vor fi Andrei Golovei, Tatiana Baculina, Vladimir Cabîș, membrii ai echipei de arbitrare a competiției internaționale Moldavian Masters Orienteering Cup.

Vă îndemnăm să participați la acest seminar, pentru a spori performanța colegiului de arbitri și crește nivelul de organizare a competițiilor de orientare.

Solicitările de înscriere le faceți pe adresa orient.md@gmail.com. Nu se percepe taxă de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *