[Rezultate] Campionatul Republicii Moldova la orientare sportivă între elevi

[Rezultate] Campionatul Republicii Moldova la orientare sportivă între elevi
02 sept.

UPDATE: Ministerul a aprobat organizarea Campionatului

UPDATE: Inregistrarea a fost prelungită până pe 24 septembrie, ora 18.00. La competiție, obligatoriu să aveți oferta de participare în original cu ștampile și semnatură.

În perioada 26-27 septembrie este planificat organizarea Campionatului Republicii Moldova la orientare sportivă între elevi. La moment, documentele și regulamentul sunt expediate la minister și aștept aprobarea. Între timp vrem să menționăm că înregistrările la campionat se vor permite până pe 17 septembrie. Lista cu persoanele înregistrate va fi trimisă la minister ulterior aprobată. Înscrierile dupa 17 septembrie nu vor fi validate. Cazarea va fi în corturi. Organizatorii vor delimia spațiul necesar pentru fiecare delegația, pentru reducerea răspândirii COVID19. Totodată, vă rugăm, să respectați regulile sanitare-epidemiologice: respectarea distanței sociale de 1m, purtarea măștilor la festivitățile de deschidere și premiere, dezinfectarea regulată a mâinelor.

Pe lângă această competiție mai sunt planifcate alte două campionate: 2-4 octombrie și 24-25 octombrie. Pentru 24-25 octombrie intenția de organizare a fost înaintată de CS GALATA. Pentru 2-4 octombrie, la moment nu sunt organizatori. Vă rugăm, să vă atârnați serios de această problemă, să ne unim forțele și să organizăm Campionatul din perioada 2-4 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *