Rezumatul Campionatului Național la orientare sportivă între elevi

Rezumatul Campionatului Național la orientare sportivă între elevi
29 sept.

Timp de 2 zile, 26 și 27 octombrie, satul Zloți din raionul Cimișlia a găzduit Campionatul Național al Republicii Moldova la orientare sportivă, campionat ce se desfășoară pentru prima oară în acest an. În competiție au fost antrenați elevi, organizați în echipe!

În ambele zile de concurs , sportivii au alergat pe un teren cu relief fragmentat, cu vegetație densă. Harta a fost realizată anul trecut cu suportul Școlii Sportive Cimișlia

La eveniment, ne-au onorat cu prezența reprezentanții Ministerului Culturii, Educației și Cercetării, domnul Liviu Mironov și domnul Petru Mutruc care au ținut să vină cu un mesaj pentru încurajarea tinerilor întru practicarea sportului, cât directorul Școlii Sportive din Cimișlia, domnul Gheorghe Bezer care a ținut să salute inițiativa organizării Campionatului Național de Orientare Sportivă.

Rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate, iar participanții, la sfârșitul celor 2 zile competiționale, au fost premiați cu medalii și diplome, iar delegațiile cu diplome și cupe! Tinerii au fost stimulați și de darurile primite din partea Ministerului cu prilejul Săptămânii Europene a Sportului!

Clasamenul pe delegații:

Locul I: SOTT Chișinău

Locul II: ȘS Cimișlia

Locul III: CCACAC Chișcăreni

Rezultate:

Distribuie pentru mări comunitatea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *