Licența 2024

Licența 2024
27 feb.

Extras din Regulamentul Financiar

3.2 Valoarea cotizației anuale de membru se calculează în funcție de vârsta persoanelor fizice (în funcție de anul nașterii în anul curent de raportare), conform tabelului 1 din prezentul regulament.

Tabelul 1. Valoarea cotizației anuale de membru al FOS RM a persoanelor fizice, înregistrate în listele de membri colectivi ai FOS RM.

Suma contribuției, lei

  • 2010 – 2024, 1961 și mai în vârstă: 0 lei
  • 2004 – 2009: 100lei
  • 1960 – 2003: 300lei

3.3. Licența poate fi plătită în cursul anului și este valabilă până la sfârșitul anului de plată. Pentru a achiziționa, organizația sau persoana completează formularul descărcat de pe site-ul FOS RM (www.orienteering.md/categorii-sportive/ butonul Descarcă lista), formularul completat va fi trimis la adresa orient.md@gmail.com. Secretariatul va emite spre achitare un cont de plată. Plata se va efectua doar prin transfer bancar. Licența va fi activă în momentul în care informațiile vor fi sincronizate pe site-ul www.orienteering.md.

3.4 Membrul colectiv al FOS RM, care a îndeplinit aceste cerințe și a plătit cotizația anuală pentru cel puțin 20 dintre membrii săi până la data de 10 martie (dacă întreaga listă a organizației este transmisă la timp, se admit completări și clarificări individuale ce pot fi făcute până la 20 martie), primește din partea FOS RM pentru dezvoltarea organizației sale o reducere de 20% din suma de bani plătită. După 20 martie, pe parcursul unui an, un membru colectiv al FOS RM poate completa listele membrilor săi și poate achita pentru ei taxele anuale suplimentare, însă pentru aceste plăți reducerea nu se aplică.

3.5. Cotizațiile anuale de licență se transferă integral in bugetul FOS RM.

Avantajele Licenței anuale sunt:

  • Taxe de start preferențiale la Competițiile de Rang Național
  • Posibilitatea de a fi inclus în locul național ce va reprezenta țara la Campionatele Internaționale
Distribuie pentru mări comunitatea: