SEEOC 2020

SEEOC 2020
09 mart.

Fiindcă în acest an, competiția se va desfășoară departe de Republica Moldova, respectiv cheltuielile de participare vor fi mai mare. Pentru ca să luăm o decizie cum vom participa la concurs, vă rugăm să completați acest formular dacă aveți în plan să participați la SEEOC, SEEMOC, Zagreb Open. Completarea formularului, nu vă obligă să participați.

Taxa de participare concurs>
– SEEOC 30euro/4trasee sau 10euro/traseu
– SEEMOC 40euro/4trasee sau 15euro/traseu
– Zagreb open – vedeți in boletín https://vihor.hr/old/seeoc2020.html

Cazarea>
Cazarea propusă de organizatori este scumpă. Noi am arendat preventiv mai multe apartamente. Prețul este 13euro/persoană/noapte.Total 65euro/5nopti. Apartamentele sunt dotate cu buctării. Apartamentele sunt spaționase, asa că unii pot dormi la podele, respectiv va costa un pic mai puțin.

Transportul>
Autocarul 4000euro pentru 50 persoane. Deci, cu cat mai puține persoane vor fi, cu atât prețul va fi mai mare. Noi o să vă ținem la curent pe parcurs cu numărul persoanelor înregistrate.

Ceea ce privește finanțarea lotului național. Dacă primim acordul ministerului, atunci vor fi finanți doar sportivii care au medalii (posibil si rezultate in top 10) la SEEOC 2019 + câștigătorul la concursurile naționale conform regulamentului de selecție 2020.

Dacă găsiți variante mai ieftine de cazare și transport, vă rugăm să expediați informația pe adresa orient.md@gmail.com. Vom fi foarte recunoscători.

Formularul de participare la SEEOC

Distribuie pentru mări comunitatea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *