Aplicarea pentru organizarea evenimentelor naționale

Aplicarea pentru organizarea evenimentelor naționale
01 nov.

Federația anunță că în perioada 1 noiembrie – 1 decembrie asociațiile obștești, școlile sportive și grupurile de inițiativă pot aplica în calitate de organizator al evenimentelor din planul de acțiuni pentru 2023: Campionate Naționale și Etape ale SuperLigii.

Fiecare dintre noi, cunoaște că organizarea unei competiții de orientare este mult mai dificilă decât la oricare alt gen sport. Din acest considerent, pentru a avea un program anual bogat în activități este imposibil să fie menținut de către un singur club/grup de inițiativă. Este o practică în toată lumea, ca fiecare club sportiv care are unul din obiective promovarea orientării să organizeze un eveniment mare – național sau internațional. Această acțiune dă dovadă de demnitate și respect față de comunitatea orientaristă. De aceea, vă îndemnăm să aplicați.

Sunt cluburi care organizează regulat competiții, respectiv și au experiență mai mult, sunt organizații care au experiență mai puțină. Indiferent de nivelul de experiență, Federația va veni în ajutor clubului, întru organizarea calitativă a competiției.

Pentru aplicare trebui să:

Distribuie pentru mări comunitatea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *